Τα άρθρα μου

Τεχνολογία, επιχειρηματικότητα, management, και άλλα πολλά...
Google glass

Τι είναι «διεπαφή»; Καλύτερα να ξεκινήσουμε με το ερώτημα «ποιο πρόβλημα προσπαθεί να λύση μία διεπαφή»;

Add a comment
HOL all-in-one προσφορά

Η τεχνολογία εξελίσσεται με συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό και κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο τμήμα στη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου. Οι ψηφιακές λειτουργίες που τα τελευταία χρόνια ενσωματώθηκαν σε κάθε άλλη μορφή τεχνολογίας, είχαν ως αποτέλεσμα το σχεδιασμό και την προσφορά νέων, ποιοτικότερων προϊόντων και υπηρεσιών.

Add a comment
Πίνακας με εικονίδια από τα κοινωνικά μέσα (social media) που γράφει: "Κοινωνικά μέσα: Τί είναι; Ποιες μορφές και πλατφόρμες;

Λέγοντας «Κοινωνικά Μέσα», αναφέρομαι στον τρόπο χρήσης του Διαδικτύου με σκοπό την επικοινωνία και τη διαδραστική ανταλλαγή πληροφοριών στα πλαίσια κοινωνικής δραστηριότητας (εντός «κοινωνικού πλαισίου»).

Add a comment
Ένας πίνακας που αναγράφει με κιμωλία: "Τα 10 καλύτερα TED Talks για το μάρκετινγκ"

Λατρεύω τα TED Talks· σε σύντομο χρονικό διάστημα - και πολλές φορές με έναν ιδιαίτερο τρόπο - ακούς νέες ιδέες, από μία διαφορετική προοπτική. Για το μάρκετινγκ, έχουν μιλήσει σημαντικοί επαγγελματίες, συγγραφείς, blogger, και οραματιστές. Αυτά είναι τα 10 καλύτερα TED Talks για το μάρκετινγκ.

Add a comment

Σύμφωνα με τον Jonah Berger στο βιβλίο του "Contagious: Why Things Catch On" (jonahberger.com), το ψηφιακό περιεχόμενο που διακινείται περισσότερο στο Διαδίκτυο δεν είναι τυχαίο...

Add a comment
Εικόνα που αναπαριστά τη δημιουργία ιδεών μέσα από τις διεργασίες της ηγεσίας σκέψης

Ο ηγέτης βλέπει στο μέλλον και θέτει την πορεία που θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι. Ο ηγέτης βλέπει τις υφιστάμενες βέλτιστες πρακτικές και τις βελτιώνει. Ο ηγέτης δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αλλαγή και συχνά έρχεται σε ρήξη με το κατεστημένο για να την πετύχει.

Add a comment
Εικόνα από παρουσίαση με τον ορισμό της διαχείρισης ψηφιακού περιεχομένου

Το ψηφιακό περιεχόμενο είναι ο βασιλιάς του ψηφιακού μάρκετινγκ. Η διαχείρισή του είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για την επιτυχία μας στα κοινωνικά μέσα και πρόκειται για μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα διεργασία που απαιτεί ένα φάσμα δεξιοτήτων και δημιουργικότητας.

Add a comment
Ένα μεγάφωνο που εκπέμπει σύμβολα κοινωνικών μέσων

Το σωστό ψηφιακό περιεχόμενο έχει συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά. Αυτά σχετίζονται με την εφαρμογή των σύγχρονων πρακτικών του ψηφιακού μάρκετιγκ, την επιλογή των κατάλληλων τεχνολογιών, και την τήρηση συγκεκριμένων τεχνικών προδιαγραφών.

Add a comment